Familiegeschiedenis

Print Voeg bladwijzer toe

Gezocht


 Onbekende personen

Familie in Marken

Een foto van Opa met zijn zonen Piet en Herman in Marken. Het is mogelijk een familiebezoek. De zonen hebben de muziek instrumenten bij zich en dat lijkt mij niet als je een dagje uit bent. Daarnaast toont de foto van de vrouw veel gelijkenis met de andere foto op deze pagina. Wie kan ons verder helpen met de namen van de personen op de foto?
Wie is deze vrouw uit Marken

Zie de foto van opa in Marken. Via Christine Nagtegaal ontving ik bijgaande foto en er zou een mogelijke link kunnen liggen met de foto van opa in Marken. Wie kan ons verder helpen?
Familie Dekker

Christine Nagtegaal is op zoek naar namen van personen die bij deze foto's horen. Haar oma kende wel een aantal tantes zoals Margo Dekker (mijn oma) en de zussen van oma zoals Pietje, Trijntje en Els. Wie kan haar helpen bij de andere namen???? Voor meer foto's ga naar foto's en type bij zoeken de naam Nagtegaal. Vervolgens krijg je een overzicht met ongeveer 70 foto's.

 Mysterieuze foto's

Strand 1961

Op deze foto sta ik zelf met mijn ouders en tante Dit maar wie zijn de anderen???
Vertel ons wat je weet     |     Meer informatie: IJmuiden 1961 strand    
Strand 1961 reddingsboot

Op deze boot zit ik (op het eind) mijn zus Margo en boer Piet met zijn jas aan. Zal wel gemoeten hebben van mama. Maar wie zijn al die anderen???
Vertel ons wat je weet     |     Meer informatie: Strand IJmuiden